Рагу з яловичини з білою квасолею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рагу з яловичини з білою квасолею дуже ситне і смачне блюдо. Готувати його досить просто, а результат вас дуже порадує. Навіть самий вибагливий чоловік не зможе встояти перед цим рагу!
Кількість порцій: 5-6
- Яловичина - 1 кілограм
 - Квасоля біла суха - 1-1, 5 склянки
 - Сир плавлений - 100 грам
 - Морква - 2 штуки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Вода - 1 Склянка
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 Ст. Ложка
 - Розмарин - 1 Чайна ложка
 - Майоран - 1 Чайна ложка
 - Перець білий мелений - 0, 5 чайних ложки
 

Я буду готувати це рагу в мультиварці, але взагалі його можна приготувати в звичайній каструлі або скороварці.

Яловичину мою і ріжу невеликими шматочками.

Дрібно ріжу цибулю. Морква нарізаю шматочками.

Плавлений сир нарізаю невеликими шматочками. Якщо ви будете використовувати м'який плавлений сир (для сніданків), то різати його, зрозуміло, не потрібно.

У чашу мультиварки вливаю рослинне масло, включаю режим жарка і кидаю шматочки яловичини. Смажу, помішуючи, 7-10 хвилин. За цей час може з'явитися піна, яка зазвичай виділяється при смаженні. Її краще зібрати ложкою, або просто промити м'ясо водою після закінчення режиму смаження.

Потім додаю в чашу всі інші продукти. Кидаю спеції.

Вливаю воду, добре перемішую. Вам може здатися, що води обмаль. Але більше додавати не раджу, так як м'ясо виділить ще воду, та й сирки розплавляться. Рідини буде досить.

Мультиварку включаю в режим Гасіння, час приготування 2 годину.

Готове рагу розкладаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Якщо ви готуєте в каструлі, не забувайте, що вогонь повинен бути маленьким, щоб рагу не пригоріло.
Смачного!
Смачного!