Риба під маринадом в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт риби під маринадом в мультиварці - в допомогу кожному, хто не знає, як приготувати той чи інший вид риби в мультиварці. Рецепт універсальний, підійде практично для будь-якої риби. Готуємо!
Рецепт універсальний тим, що ви можете використовувати для приготування будь-яку рибу. А при бажанні можна додати желатин і тоді після охолодження вийде прекрасний заливне. Страву можна подавати як на святковий стіл, так і до буденного обіду або вечері. Риба під маринадом в мультиварці готується дуже легко, як і більшість інших страв в цій диво-каструлі Сподіваюся, вам сподобається! 
- Судак - 1 кілограм
 - Цибуля ріпчаста - 3 штуки
 - Морква - 2 штуки
 - Томатний сік - 1/2 склянки
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 За смаком
 - Перець - 1 За смаком
 - Спеції - 1 За смаком
 - Лимонна цедра - 3 чайних ложки
 - Кип'ячена вода - 1 Склянка
 - Лавровий лист - 1 штука
 

Рибу чистимо і моєму, Я поділяю kuski. Натираємо сіллю, перцем, спеціями і лимонною цедрою. Ми залишаємо маринуватися на півгодини.

Включаємо режим "випічка" . Нагріваємо мультиварку. Додаємо масло. Обсмажуємо рибу з двох сторін.

Готову рибу дістаємо. У нагріту мультиварку викладаємо натерту моркву і дрібно нарізану цибулю, даємо обсмажити

Коли овочі готові, то перекладаємо туди рибу і заливаємо все томатним соком, додаємо лавровий лист, сіль і перець за смаком, кип'ячену воду. Тушкуємо хвилин 10.

Міняємо режим «Випічка» на режим «Гасіння». Ми залишаємо на одну годину, щоб риба просочилася ароматами і стала соковитою.

Подаємо рибу з картоплею фрі, вареною картоплею або рисом. Риба смачна і в холодному вигляді.