Рисова запіканка з куркою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
До вашої уваги, абсолютно не складне в приготуванні, але неймовірно ситна і смачна рисова запіканка з куркою. Рецепт нехитрий, однак блюдо - вищого класу.
Хочу вам продемонструвати класичний рецепт приготування рисової запіканки з куркою. Приправлена ароматними спеціями, курочка виходить ароматною і ніжною і відмінно поєднується з рисом і овочами. Для приготування я використовував то, що було під рукою - 2 курячих задніх четвертини. Нижче наведено покроковий рецепт, хай щастить! 
- Курка - 2 штуки (задні четвертини)
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Молоко - 1/2 склянки
 - Морква - 1 штука
 - Мал - 1 Склянка
 - Зелень - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Яйце - 1 штука
 - Сир твердий - За смаком
 - Селера - За смаком (корінь)
 - Приправа для курки - 1/2 Ст. Ложки
 

Зваріть курку в бульйоні з ароматним корінням. Відваріть рис в підсоленій воді.

Натріть на крупній тертці моркву, обсмажте в олії.

Зварену курку остудіть, відокремте м'ясо від кісток.

Змішайте м'ясо з звареним рисом.

Додайте приправи, спеції, а також зелень. Перемішайте.

Змастіть рослинним маслом форму для запікання. Викладіть на неї половину рису з куркою, далі рівномірно викладіть моркву.

На морква викладаємо залишився рис.

Змішайте яйце з молоком. Отриманою масою заливаємо запіканку.

Присипте запіканку тертим сиром і поставте в духовку. Запікати 30-40 хвилин, температура 180 градусів.

Готово! Смачного!