Салат «Новорічні вогні» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для створення святкового настрою пропоную вам звернути увагу на цей нескладний варіант, як приготувати салат "новорічні вогні" . Він не тільки дуже смачний, але і неймовірно красивий.
1. Яйця зваріть круто, остудіть і очистіть. Мартенс відділи Желтков.
2. Морква вимийте і відваріть до готовності.
3. Щоб блюдо буквально тануло в роті, в рецепті приготування салату "новорічні вогні" використовуйте огірки без шкірки.
4. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.
5. Отже, в глибоку миску надішліть терту на дрібній тертці моркву й огірки. Додайте терті білки, заправте по смаку майонезом. Можна також підсолити трохи.
6. На тарілку для подачі, застелену вимитими і обсушеними листям салату, перекладіть салат, формуючи невелику гірку.
7. Сьомгу наріжте спочатку тонкими смужками, а потім, відклавши 5-6 смужок, подрібніть рибку кубиками.
8. Викладіть зверху рівним шаром сьомгу.
9. Жовтки розімніть або натріть на тертці, присипте ними салат зверху.
10. Можна сказати, що салат "новорічні вогні" в домашніх умовах готовий. Далі залишилося тільки прикрасити його, використовуючи ікру, відкладені полосочки сьомги, а також вашу фантазію. Впевнена, це блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей, присутніх за столом.
- Сьомга малосоленая - 350 грам
 - Цибулина - 1 штука
 - Яйце - 5-6 штук
 - Червона ікра - 100 грам
 - Морква - 2-3 штук
 - Огірок - 2-3 штук
 - Листя салату - 1 пучок
 - Майонез - За смаком
 
2. Морква вимийте і відваріть до готовності.
3. Щоб блюдо буквально тануло в роті, в рецепті приготування салату "новорічні вогні" використовуйте огірки без шкірки.
4. Очистіть цибулину, наріжте її дуже дрібними кубиками.
5. Отже, в глибоку миску надішліть терту на дрібній тертці моркву й огірки. Додайте терті білки, заправте по смаку майонезом. Можна також підсолити трохи.
6. На тарілку для подачі, застелену вимитими і обсушеними листям салату, перекладіть салат, формуючи невелику гірку.
7. Сьомгу наріжте спочатку тонкими смужками, а потім, відклавши 5-6 смужок, подрібніть рибку кубиками.
8. Викладіть зверху рівним шаром сьомгу.
9. Жовтки розімніть або натріть на тертці, присипте ними салат зверху.
10. Можна сказати, що салат "новорічні вогні" в домашніх умовах готовий. Далі залишилося тільки прикрасити його, використовуючи ікру, відкладені полосочки сьомги, а також вашу фантазію. Впевнена, це блюдо обов'язково приверне увагу всіх гостей, присутніх за столом.