Салат з грибами і чорносливом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочу вам запропонувати дуже цікавий, але в той же час простий рецепт салату з грибами і чернослівом.Сочетаніе дуже оригінальне - чорнослив, гриби, курка, сир і волоські горіхи! Гості в захваті!
Одна знайома мені сказала, що салат схожий на страви грузинської кухні - туди, мовляв, теж волоські горіхи додають. Але я все ж не стану стверджувати, що це класичний рецепт салату з грибами і чорносливом, адже напевно все це придумувалося на кухні такими ж господинями, як і ми з вами. Але, як я вважаю, тим і краще - адже всі інгредієнти доступні, а смак салату дійсно задовольнить навіть гурманів! Так що розповім, як зробити салат з грибами і чорносливом, а ви спробуйте! 
- Куряче філе - 400 грам
 - Печериці - 200 грам
 - Чорнослив без кісточок - 70 грам
 - Сир - 100 грам
 - Горіхи волоські - 50 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Майонез - За смаком
 - Зелень - За смаком
 

1. Отже, курку відварюємо в підсоленій воді і охолоджуємо. Гриби ріжемо шматочками, цибуля - півкільцями. Обсмажити гриби і цибулю на рослинній олії і теж остудити.

2. Чорнослив заливаємо окропом, коли розбухне - ріжемо дрібними шматочками.

3. Сир тремо на тертці, а остигнула курку ріжемо кубиками. Всі інгредієнти поміщаємо в салатницю. Солимо, перчим, додамо майонез і перемішаємо.

4. А тепер декоруємо салат зеленню і подрібненими в крихту волоськими горіхами. Готово!