Салат з куркою, чорносливом і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цікаве поєднання курки і сухофруктів наштовхнуло кулінарів на безліч смачних рецептів. Причому серед них можна знайти і гарячі, і холодні страви. Я пропоную вам другий варіант.
Пропоную вам прочитати про те, як приготувати салат з куркою, чорносливом і грибами. Прекрасне святкове блюдо прикрасить собою будь-який стіл. Воно дуже ситне, адже в складі маса білків. В обід можна цілком наїстися великою порцією цього салату. А його смак різносторонній і тому може догодити багатьом людям.
- Куряча грудка - 200 грам (або файл)
 - Чорнослив - 60 грам
 - Печериці - 200 грам
 - Твердий сир - 80 грам
 - Волоський горіх - 40 грам
 - Ріпчаста цибуля - 1 штука
 - Рослинна олія - 1, 5 Ст. Ложки
 - Майонез - 2-3 Ст. Ложок
 - Сіль - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 - Петрушка - За смаком
 

Печериці промийте і наріжте пластинками. Цибулю дрібно наріжте. Обсмажте ці інгредієнти разом в олії до рум'яного кольору. Потім все посоліть і поперчіть.

Філе відварити в підсоленій воді протягом 20-25 хвилин. Потім його охолодіть і нарубати кубиками. З'єднайте їх в салатниці разом з остигнула засмажкою.

Додайте подрібнений чорнослив.

У салатницю натріть сир і наріжте петрушку. Внесіть майонез.

Перемішайте блюдо. Посоліть і поперчіть за смаком. В кінці додайте подрібнені горіхи. Смачного!