Борщ з грибами і чорносливом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Борщ з грибами і чорносливом - це досить-таки незвичне для нас поєднання інгредієнтів. Але ви навіть уявити собі не можете, наскільки смачним він виходить. Дуже оригінальний рецепт!
Щоб дізнатися, як приготувати борщ з грибами і чорносливом, уважно вивчіть цей рецепт. Чорнослив надає страві пікантності і неперевершений аромат. Так як в ньому не міститься продуктів тваринного походження, він підійде вегетаріанцям і тим, хто дотримується посту.
- Буряк - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука
 - Капуста - 150 грам
 - Картопля - 2 штуки
 - Чорнослив - 5-7 штук
 - Печериці - 5-7 штук (середніх розмірів)
 - Томатна паста - За смаком
 - Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
 - Сіль, перець, лавровий лист - За смаком
 - Часник - 2 зубчики
 

У каструлю влийте воду. Поставте її на плиту і доведіть до кипіння. Потім вимийте і наріжте гриби, нашинкуйтекапусту. Надішліть овочі в каструлю. Додайте цілу очищену цибулину і почищений, нарізану кубиками картоплю.

Почистіть моркву і буряк. Вимийте їх і натріть на тертці. Обсмажте на олії. Потім дістаньте з супу цибулю, покладіть в нього зажарку, додайте спеції, сіль, лаврушку. Варіть борщ двадцять хвилин.

За п'ять хвилин до готовності борщу додайте до нього томатну пасту, дістаньте лаврушку і киньте цілком очищений часник.

При подачі посипте борщ зеленою цибулею і іншою зеленню, а також викладіть в центр кілька штук чорносливу.