Салат з кабачками на зиму 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пропоную ще один рецепт домашньої зимової заготовки, яку можна відкрити і отримати насолоду від нею в будь-який час. Рецепт простий і доступний. Розповідаю, як приготувати салат з кабачками на зиму.
Для приготування салату кабачки нарізаю тонкими кільцями або півкільцями. Можна додати в салат інші овочі, наприклад - цукіні, перець, огірки. Його можна їсти відразу після приготування (остудивши), але можна також закатати в банки на зиму.
- Кабачки - 6 кілограм
 - Оцет - 300 мілілітрів
 - Часник - 300 грам
 - Рослинна олія - 400 мілілітрів
 - Сіль - 4 чайних ложки
 - Цукор - 8 чайних ложок
 
1
Кабачки гарненько вимийте, потім обріжте краю і наріжте кабачки тонкими кільцями. Очистіть часник і наріжте його пластинками.
2
Заздалегідь простерилизуйте банки і утрамбуйте в них кабачки, часник.
3
У сотейник налийте оцет, рослинна олія, додайте сіль і цукровий пісок, перемішайте.
4
Залийте банки вийшов маринадом, накрийте банки кришками.
5
У велику каструлю налийте воду, на дно покладіть рушник, після закипання поставте в неї банки, варите 20 хвилин.
6
Щипцями дістаньте банки з кабачками, закупорте їх. Залиште для охолодження при кімнатній температурі, а потім приберіть на зберігання в комору.