Салат з буряка з кабачками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Простий і оригінальний салат з буряка з кабачками відмінно урізноманітнює ваш зиязикай раціон, внесе яскраві і соковиті фарби в ваше меню. Беріть на замітку рецепт!
Салат з буряка з кабачками можна подавати до столу до будь-яких страв, він відмінно підійде до каш, kartofelyu, м'яса, птиці. За смаком салат виходить злегка солодкуватим, ніжним і соковитим, пікантність додає салату часник. Якщо оригінальні заготовки вам до смаку, приєднуйтесь! 
- Буряк - 300 грам
 - Кабачки - 300 грам
 - Цибуля ріпчаста - 100 грам
 - Масло рослинне - 50 мілілітрів
 - Оцет 9% - 25 мілілітрів
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
 - Часник - 2 зубчики
 

Підготуйте інгредієнти.

Кабачки вимийте і просушіть, натріть на тертці для корейської моркви. Викладіть стружку в миску.

Буряк очистіть, spolosnite, натріть на тертці. Додайте буряк до кабачків.

Цибулю очистіть, наріжте півкільцями, додайте до решти інгредієнтів.

Додайте в овочі сіль, цукор. Влийте масло і оцет. Залиште овочі на годину.

Через деякий час овочі пустять сік.

Проваріть салат дві хвилини, додайте оцет і пропущений через прес часник.

Розкладіть салат по стерильним банкам і відразу закатати. Поставте дном вгору, укутайте. Через добу приберіть в комору.

Смачного!