Салат з капусти з перцем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Салат з капусти з перцем корисний, легкий салат. Якщо взяти перці різного кольору він вийде дуже симпатичним. Салат гарний у будь-який час року, а в спекотне літо може стати приємним перекусом.
Салат з капусти з перцем у мене виходить кожен раз трохи різним. Заправку для салату я роблю на смак, і тому смак залежить від настрою. А якщо він залишиться і трохи постоїть, то смак змінюється, він як би маринується. Так що салат з капусти з перцем у мене значиться як хамелеон. Його добре подавати до м'яса, вареної картопелька і на закуску.
- Капуста білокачанна - 300 грам
 - Перець болгарський - 150 грам
 - Лук червоний салатний - 1 штука
 - Оливкова олія - 30 мілілітрів
 - Оцет 9% - 1 Чайна ложка
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 За смаком
 - Кріп - 30 грам
 - Спеції - 1 За смаком
 

Шаткуємо капусту.

Ріжемо перець.

Ріжемо цибулю.

З масла, оцту, цукру, солі, спецій готуємо салатну заправку.

Рубаємо зелень.

Збираємо салат. Смачного!