Салат з тріски 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування салату з філе тріски, селери, яблук, rediski, огірків і майонезу.
Салат з тріски стане відмінною закускою як в будні, так і в свята.
Приготування:
Нашаткувати селера, редиску, огірки і яблука соломкою довжиною близько 3-4 см. Викласти в миску і поставити в холодильник. Відварити філе тріски. Видалити шкіру і кістки. Нарізати на шматки. Викласти в миску і збризнути оцтом. Поставити в холодильник. Перед подачею на стіл посолити овочі, заправити майонезом і викласти на листя салату. Зверху викласти тріску і залити майонезом.
- Гарячкові файл - 400 грам
 - Стебла селери - 100 грам
 - Средних яблока- 2 штуки
 - Пучок редиски- 1 штука
 - Огірка - 2 штуки
 - Салат - 200 грам
 - Майонез - За смаком
 - Оцту - 2 Ст. Ложки
 
Приготування:
Нашаткувати селера, редиску, огірки і яблука соломкою довжиною близько 3-4 см. Викласти в миску і поставити в холодильник. Відварити філе тріски. Видалити шкіру і кістки. Нарізати на шматки. Викласти в миску і збризнути оцтом. Поставити в холодильник. Перед подачею на стіл посолити овочі, заправити майонезом і викласти на листя салату. Зверху викласти тріску і залити майонезом.