Салат з яблук, морква і цибуля 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт салату з яблук, моркви і цибулі дуже простий. Для салату я використовую цибулю-порей, однак при бажанні можна використовувати і звичайний ріпчаста. Їжте і не хворійте!
Ви переконаєтеся, що зробити такий легкий і дуже корисний салат простіше простого! Підготуйте велику тертку і красиву салатницю, а вже далі рецепт салату з яблук, моркви і цибулі з покроковими фото не дасть вам помилитися. Дами, які вирішили трохи схуднути, або вегетаріанці, не вживають тваринних жирів, можуть замість майонезу скористатися рослинним маслом. Салат з яблук, моркви і цибулі сподобається всім! 
- Морква - 2 штуки
 - Лук-пориста - 1 штука (біла частина.)
 - Яблуко - 1 штука
 - Майонез - 3 Ст. Ложки
 - Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
 - Цукор - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 

Наріжте кільцями цибулю-порей.

Почистіть моркву і яблуко. Натріть їх на крупній тертці.

Змішайте в салатниці цибулю-порей, морква і яблуко. Додайте майонез. Додати сіль, поперчіть, podslastite saharom. Все добре перемішайте. Прикрасьте салат зеленню цибулі-порею або будь-який інший. Смачного! :)