Сангрія з персиками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сангрія - справжній зігріваючий напій родом з Іспанії. У класичному варіанті його роблять на основі червоного вина з шматочками фруктів (зазвичай яблук і апельсинів). Але ми підемо іншим шляхом.
Я розповім вам, як приготувати сангрию з персиками. Алкоголь буде у вигляді білого вина і лікеру. Вийде солодкий напій, який відмінно доповнить вечірку з друзями. Смак зовсім не схожий на звичний рецепт, але від цього він не менш смачний. Тільки такий напій є підступним, тому що непомітно п'янить.
- Персик - 500 грам
 - Біле вино - 1 штука (пляшка)
 - Імбирний ель - 1 літр
 - Персиковий лікер - 150 мілілітрів
 - Цукор - 50 грам
 - Вода - 120 мілілітрів
 

1. Персики промийте і наріжте тонкими часточками.

2. У каструлі нагрійте воду з цукром, поки він повністю не розчиниться.

3. Потім залийте персики вийшов сиропом, лікером і вином. Залиште фрукти в такому вигляді на 2 годину.

4. Після цього влийте ель, все перемішайте і подавайте. Сангрія готова! приємною дегустації!