Шарлотка з грушею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Традиційна шарлотка готується іншим способом, але я хочу розповісти вам, як приготувати шарлотку з грушею - за своїми смаковими якостями вона нітрохи не поступається тій, до якої ми всі звикли.
Смак у шарлотки з грушею дуже вишуканий і незвичайний - цедра лимона, кориця і запах груш надають їй зовсім фантастичний екзотичний аромат, а тісто виходить м'яке і ніжне. Рекомендую приготувати хоча б заради різноманітності, благо і рецепт шарлотки з грушею досить-таки простий. Удачі в приготуванні! 
- Груші - 2-3 штук
 - Крем - 1 Склянка
 - Борошно - 2 склянки
 - Цукор - 3/4 склянки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Лимон - 0, 5 штуки
 - Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
 - Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
 - Масло рослинне - За смаком (для змащування форми)
 - Яйця - 3 штуки
 

Збити яйця з цукром і сметаною

Додати борошно, соду, ванільний цукор, корицю і приготувати тісто консистенції густої сметани.

Форму змастити маслом.

Груші вимити, вирізати серцевини і нарізати скибочками.

Трьом цедру лимона.

Видавлюємо сік.

Виливаємо в форму частину тесту, викладаємо груші. Посипаємо їх лимонною цедрою, скроплюємо лимонним соком і заливаємо рештою тестом.

Випікаємо півгодини при температурі 180С.
Подаємо зі сметанним кремом.
Подаємо зі сметанним кремом.