Шашлик в білому вині 
(покроковий рецепт з фото)
                        
                                                                
                                
                    Вірменська кухня
                
                ,                                                                
                                
                    Кавказька кухня
                
                ,                                                                
                                
                    Грузинська кухня
                
                ,                                                                
                                
                    Азербайджанська кухня
                
                ,                                                                
                                
                    Абхазька кухня
                
                ,                                                                
                                
                    Осетинська кухня
                
                                    
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви хочете поекспериментувати з маринадом для м'яса, то рецепт шашлику в білому вині якраз для вас. М'ясо виходить м'яке, соковите і дуже смачне. Спробуйте!
Маринад на основі білого вина дуже легкий і майже не перебиває натуральний смак м'яса. При цьому він надає шашлику м'якість. Найкраще використовувати сухе вино. При бажанні можна доповнити маринад спеціями або зеленню.
- Свинина - 1 кілограм
 - Біле сухе вино - 1 Склянка
 - Цибулина - 1 штука
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

М'ясо промийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.

Додайте за смаком сіль і перець.

Цибулю очистіть і наріжте кільцями.

Влийте вино і акуратно все перемішайте.

Перекладіть шашлик в зручний контейнер і приберіть в холодильник на ніч.

Підготуйте мангал.

Шматочки м'яса насадити на шампура і відправте на вугілля.

Смажте, постійно перевертаючи.

Шашлик у вині повинен не тільки підрум'янитися, але і повністю приготуватися.

Смачного!