Шоколадні капкейки з вишнею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ідеальний десерт подарує масу задоволення і дітям і дорослим. Міні- тортики обов'язково сподобаються любителям шоколаду, вишенька всередині додасть капкейк якусь родзинку, а крем додасть ніжності.
Я шокоголіков і жити не можу без смачних шоколадних десертів. Один з моїх улюблених - шоколадні капкейкі з вишнею. В цьому десерті все, що я люблю - дуже шоколадний смак, кислуватий вишня, ніжний крем, а кава дає неймовірний відтінок. Шоколадні капкейки з вишнею ви легко можете приготувати в домашніх умовах. Готуйте і дивуйте своїх близьких неймовірно смачним десертом.
- Борошно - 300 грам
 - Какао - 100 грам
 - Вершкове масло - 75 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 250 грам
 - Йогурт - 150 мілілітрів
 - Кава - 100 мілілітрів
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка
 - Білий шоколад - 150 грам
 - Вершки 33-35% - 380 мілілітрів
 - Вишні без кісточок - 200 грам
 

У глибокій мисці треба змішати сухі інгредієнти - половину цукру, просіяне борошно, розпушувач і соду.

В іншій мисці треба розтерти м'яке вершкове масло з рештою цукру, потім додаємо яйце і добре перемішуємо. Далі додаємо йогурт і зварений холодну каву.

У рідку частину додаємо суху суміш частинами і акуратно перемішуємо.

Готове тісто перекладаємо в силіконові форми або одноразові паперові форми для кексів, заповнюємо десь на 2/3. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

А далі готуємо крем. Розігріваємо 270 мл вершків до 80 градусів і потроху виливаємо його в поламаний шоколад. Розмішуємо до однорідного стану і охолоджуємо.

У вже остигнула масу з вершків і шоколаду додаємо залишився 110 мл вершків. Добре перемішуємо і відправляємо в холодильник на години 3.

Потім збиваємо цю охолоджену масу в повітряний крем.

Далі в охололи кексах треба прибрати м'якуш з серединки маленькою ложечкою - туди ми покладемо вишню без кісточки. Зверху на капкейкі акуратно з кондитерського мішка (можна замінити пакетом з відрізаним куточком) викласти крем і прикрасити вишенькою.