Сирно-вівсяне печиво 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як приготувати сирно-вівсяне печиво в домашніх умовах. Рецепт дуже простий. Практично всі продукти знайдуться в будь-якому будинку, а якщо чого немає, то можна замінити іншими продуктами!
Готуємо таке печиво дуже просто. Я впевнена, з першого разу все вийде навіть у початківців кухарів. Сир рекомендую брати жирний і пастоподібний, тоді окремі крупинки в печиво не видно, але зате смак стає багатшим і ніжніше. Що ж стосується какао-крапельок і родзинок, то їх можна замінювати і доповнювати будь-якими іншими смачними добавками. Бажаю удачі! 
- Пластівці вівсяні - 2 склянки
 - Сир - 0.5 склянки
 - Масло кокосове - 1 Склянка (можна замінити вершковим (200 грам))
 - Цукор - 1 Склянка
 - Ізюм - 0.5 склянки
 - Какао-крихта - 3/4 склянки
 - Яйця - 2 штуки
 - Борошно - 1.5 склянки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Ванільний екстракт - 2 чайних ложки
 - Кориця мелена - 1 Чайна ложка
 

1. Окремо перетираємо яйця з цукром, потім додамо розтоплене кокосове масло, корицю і ваніль. Ретельно перемішати, додамо розпушувач, пластівці і сир. Ретельно вимішати, нехай постоїть 10-15 хвилин, щоб вівсянка набухла. Потім вже додамо родзинки і какао-крихту.

2. Перемішаємо ще раз і ложкою формуємо печиво, викладаючи на деко. Запікаємо приблизно 10 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

3. От і все! Блюдо готово!