Скандинавське рагу з фрикадельками «молочне» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ніжне, соковите овочеве рагу з фрикадельками готується на молоці. Молоко дуже часто використовується в гарячих стравах скандинавської кухні. Відмінне блюдо для легкого сімейного обіду або вечері!
Молоко для рагу беріть будь-якої жирності. Також в рагу можете додати гарбуз, ріпу або інші овочі на Ваш смак. А ось спеції додавати не рекомендується, щоб зберегти ніжний смак страви. Як приготувати скандинавське рагу з фрикадельками "молочне" розповім в покроковому рецепті.
- Фарш м'ясний - 200 грам
 - Мал - 100 грам
 - Кабачок - 100-150 грам
 - Морква - 1 штука
 - Перець болгарський - 1 штука
 - Квасоля стручкова - 100 грам (можна заморожену)
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Молоко - 150 мілілітрів
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Кріп - За смаком (для подачі)
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Овочі помийте і очистіть.

Рис промийте. Залийте окропом на 10 хвилин. Після закінчення часу воду злийте.

Цибулю дрібно порубати. До фаршу додайте цибулю, Мал, посоліть за смаком і сформуйте фрикадельки розміром з волоський горіх.

Морква, кабачок і болгарський перець наріжте кубиками. Квасоля також наріжте невеликими шматочками.

Морква обсмажте в сотейнику в невеликій кількості рослинного масла. Потім до моркви викладіть інші овочі і відразу ж фрикадельки.

Залийте все молоком і тушкуйте на середньому вогні після закипання 15 хвилин.

Наше рагу готове! Подавайте зі свіжою зеленню. Смачного!