Смачний домашній бутерброд (шаурма по-домашньому) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт для любителів шаурми, які гидують купувати вуличну їжу. Набір продуктів простий, не треба спеціально шукати їх в магазині, а результат - смачний, ситний бутерброд для всіх членів сім'ї.
Блюдо - просто знахідка! зробив, як приготувати смачний домашній бутерброд (шаурму по-домашньому)? Потрібно після святкового столу взяти всього по чуть-чуть і загорнути все це в лаваш
За що я люблю шаурму? Її неможливо зіпсувати. І кожен раз може вийти новий смак.
- Куряче філе - 2 штуки
 - Корейська морквина - 1 Склянка
 - Капуста - 1 Склянка
 - Сир твердий - 2 склянки
 - Помідор - 3 штуки
 - Кетчуп, майонез, гірчичний - За смаком
 - Зелень - 1 пучок
 - Лаваш - 1 штука
 

1. Нам знадобляться такі продукти: лаваш (обов'язково беріть свіжий), корейська морквина, капуста, помідори, зелень, куряче філе, сир, кетчуп, гірчиця і майонез.

2. Куряче філе треба помити, розрізати на кілька частин, трохи посолити і обсмажити на сковороді до рум'яної скоринки. Можна використовувати і будь-яке інше м'ясо.

3. Коли м'ясо трохи охолоне, потрібно нарізати його соломкою.

4. На великій тертці натріть сир.

5. Кетчуп, майонез і гірчицю змішайте разом, вийде відмінний соус! 

6. Розстелите лаваш і починайте по черзі викладати всі інгредієнти: побільше сиру, курку, полийте її соусом, додайте моркву і капусту, знову соус, нарізані помідори, побільше сиру і зелень

7. Загорніть низ лаваша на начинку, потім складіть всередину боки лаваша і акуратно згорніть у рулет. Якщо лаваш несвіжий, то він може лопнути.

8. Фінальний етап: на розігріту сковороду-гриль викладіть шаурму і, злегка придавлюючи, підсмажте на невеликому вогні, поки не розплавиться сир.

9. Коли сир розплавився, можна їсти:)