Соус з трюфелів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Соус з трюфелів - вишукану страву для справжніх (і багатих! ) гурманів. Для приготування склянки соусу з трюфелів знадобиться один маленький чорний трюфель і трохи масла з трюфелів.
Трюфелі - справжній делікатес! Ці гриби ростуть у Франції і Італії і мають присмак смаженого насіння або волоських горіхів. Запах у них - специфічний, саме по ньому трюфелі знаходять свині або собаки.
Отже, як приготувати соус з трюфелів? 
1. У мисці змішайте вершкове масло кімнатної температури і масло з трюфелів.
2. Викладіть масло в харчову плівку, сформуйте брусок і щільно затисніть. Охолоджувати в холодильнику до твердого стану.
3. У сотейнику змішайте біле вино, цибулю-шалот і часник. Приправити сіллю і poperčite. Доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом трьох хвилин.
4. Потім в соус додайте вершки і варіть ще протягом хвилини.
5. Витягніть масло з холодильника. Наріжте кубиками по 2 см.
6. Знизьте вогонь під соусом до середньо-повільного і додавайте по одному кубику масла. Помішуйте до розчинення, потім додайте наступний кубик.
7. Коли все масло розтане в соусі, знизьте вогонь до повільного. Соус при подачі повинен бути теплим.
8. У соус з трюфелів перед подачею додайте подрібнений шніт-цибуля і натертий на спеціальній тертці чорний трюфель.
Смачного! 
- Вершкове масло - 220 грам
 - Масло з білих трюфелів - 1/4 склянки
 - Біле вино - 1 Склянка
 - Luk-salotų (нарізаний) - 1 Ст. Ложка
 - Часник (подрібнений) - 1 Чайна ложка
 - Сіль - - За смаком
 - Білий мелений перець - - За смаком
 - Жирні вершки - 1/2 склянки
 - Чорний трюфель - 1 штука (маленький)
 - Schnitt повідомив AFP-цибуля - - За смаком (для прикраси)
 
Отже, як приготувати соус з трюфелів?
1. У мисці змішайте вершкове масло кімнатної температури і масло з трюфелів.
2. Викладіть масло в харчову плівку, сформуйте брусок і щільно затисніть. Охолоджувати в холодильнику до твердого стану.
3. У сотейнику змішайте біле вино, цибулю-шалот і часник. Приправити сіллю і poperčite. Доведіть до кипіння і кип'ятіть протягом трьох хвилин.
4. Потім в соус додайте вершки і варіть ще протягом хвилини.
5. Витягніть масло з холодильника. Наріжте кубиками по 2 см.
6. Знизьте вогонь під соусом до середньо-повільного і додавайте по одному кубику масла. Помішуйте до розчинення, потім додайте наступний кубик.
7. Коли все масло розтане в соусі, знизьте вогонь до повільного. Соус при подачі повинен бути теплим.
8. У соус з трюфелів перед подачею додайте подрібнений шніт-цибуля і натертий на спеціальній тертці чорний трюфель.
Смачного!