Спеції для «так» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей рецепт обов'язково стане в нагоді всім шанувальникам мексиканської кухні. Крім основних інгредієнтів, важливу роль відіграють приправи, які надають страві особливого смаку, згодні? Беріть на замітку!
Покажу, як приготувати спеції для "тако" . Самостійно зібрати цей мікс зовсім нескладно, якщо знати, що саме потрібно використовувати. Рекомендую відразу робити велику порцію і зберігати в чистій щільно закритій баночці. Це дуже зручно, якщо ви часто балуєте себе мексиканської вкусняшки.
- Чилі - 2 чайних ложки
 - Мелений тмин - 1 Чайна ложка
 - Паприка - 1/2 чайних ложки
 - Пластівці червоного перцю - 1/2 чайних ложки
 - Сіль - 1/2 чайних ложки
 - Мелений часник - 1/4 чайних ложки
 - Сушений лук - 1/4 чайних ложки
 - Чорний перець - 1/4 чайних ложки
 - Орегано - 1/4 чайних ложки
 

1. Ось такі цілком доступні спеції ми будемо використовувати.

2. З'єднайте чилі, кмин, паприка, пластівці червоного перцю, сіль, часник, цибуля, чорний перець і орегано.

3. Ретельно перемішайте. От і все, сміливо можна готувати "тако", буде не гірше, ніж на батьківщині.