Стіфадо з яловичини з рисом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Вибираєте, ніж урізноманітнити м'ясне меню? Пропоную вам рецепт, як приготувати стіфадо з яловичини з рисом і ароматною айвою. Наберіться терпіння, і у вас вийде приголомшливо смачний і ситний обід.
Стіфадо практично готується в одній каструлі - всі інгредієнти треба поступово додавати і обсмажувати. Айва надає свіжу кисленьку нотку і відмінно пробуджує апетит. Пробуємо! 
- Яловичина - 1, 5 грами
 - Цибуля-пориста - 1 штука
 - Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики (великий)
 - Айва - 2 штуки
 - Вино червоне - 500 мілілітрів (сухе)
 - Петрушка - 1 пучок
 - Лавровий лист - 3-4 штук
 - М'ята - 1/2 чайних ложки
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 - Перець духмяний - 1 Чайна ложка (мелений)
 - Томати у власному соку - 500 мілілітрів
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Мал - 1, 5 склянки
 

Підготуйте необхідні продукти. Допомога фруктів і чиста. Яловичину промийте під холодною водою, обсушити, видаліть плівки і жили.

Зелена цибуля наріжте кільцями, обсмажити в гарячій олії. Зніміть зі сковороди і покладіть у жароміцних каструлю. Або як я - в чашу мультиварки.

Яловичину наріжте на шматочки, по 3 см. На останньому розігрітій олії обсмажте шматочки яловичини до рум'яної скоринки. Додайте подрібнені цибулю і часник.

Все перекладіть в чашу мультиварки, додайте подрібнену петрушку, лавровий лист, запашний перець і корицю. Доведіть до кипіння в режимі "випічка" . Потім влийте вино і додайте томати у власному соку. Томати трохи притисніть. В режимі "гасіння" готуйте протягом 4 годин.

Мал промийте в декількох водах, залийте чистою холодною водою і відваріть до готовності, відкиньте на сито. Айву очистіть, наріжте скибочками.

За годину до закінчення готування додайте скибочки айви.

Подавайте стіфадо з рисом і айвою гарячим. Смачного!