Суп із сьомги з вершками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьомга - дуже ніжна і делікатна червона риба, у неї тонкий смак і приємна текстура. З неї готують багато різноманітних делікатесів. Пропоную дізнатися, як приготувати суп з сьомги з вершками.
Такий суп готується досить просто і швидко, але при цьому це блюдо можна сміливо віднести до розряду делікатесів. Поєднання сьомги і вершків - це класика кухні. Вони прекрасно доповнюють один одного. Традиційно такий суп подають з часниковими грінками або шматочком білого хліба. Суп можна подрібнити до стану пюре або залишити все шматочками.
- Сьомга - 0, 5 кілограма
 - Картопля - 4 штуки
 - Цибулина - 1 штука
 - Морквина - 1 штука
 - Томати - 3-4 штук
 - Вершки - 0, 5 L
 - Зелень - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 - Соняшникова олія - За смаком
 - Вода - 1250 мілілітрів
 

1. Рибу миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Овощи чистим, картопля і цибуля нарізаємо кубиком, моркву натираємо на крупній тертці, томати обшпарюємо окропом, після чого знімаємо з них шкірку, а сам овоч нарізаємо кубиком.

2. У каструлю наливаємо соняшникову олію. Закидаємо спочатку цибулю, а потім морква, обсмажуємо до м'якості. Кидаємо порізані помідори, tusim 3-5 хвилин.

3. Наливаємо воду, доводимо все до кипіння, після чого відправляємо картопля, солимо і перчимо, варимо до готовності (хвилин 5-10).

4. Коли картопля готова, додаємо рибу і вливаємо вершки, варимо хвилин 5, але не більше. Прибираємо з вогню і додаємо дрібно посічену зелень. Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо з гілочкою зелені і житніми сухарями.