Суп з м'ясом і грибами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Апетитна свинина, ароматні гриби - чудове поєднання для ситного і смачного супу. Приготував недавно на обід - довелося кожному наливати добавку. Викладаю рецепт.
Свинину відварюємо годину після варіння. Робимо зажарку, все з'єднуємо в супі. Пальчики оближете - гарантую! Подавайте суп з м'ясом і грибами в гарячому вигляді. Смачного! 
- Свинина - 500 грам
 - Печериці - 200 грам
 - Вода - 2, 5 L
 - Перлова крупа - 0, 5 склянки
 - Картопля - 2 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль, перець, зелень - За смаком
 

Свинину помийте, залийте водою і поставте на вогонь. Після того, як закипить, варите 1 час.

Перловку промийте.

Картопля поріжте шматочками.

Морквину потріть на крупній тертці.

Цибуля поріжте дрібними кубиками.

Для 10-15 хвилин до готовності м'яса додайте в каструлю перловку, картопля і половину цибулі.

Печериці порізати тонкими пластинками.

На розігріту сковороду налийте трохи олії і викладіть моркву, гриби і залишився лук. Гасіть разом 5 хвилин. Не забувайте при цьому помішувати, щоб не підгорає

Готове м'ясо поріжте на шматки і поверніть в суп.

Коли перлова крупа буде готова, додайте в суп засмажку, сіль і перець за смаком і варіть ще 5 хвилин.

За хвилину до готовності додайте в суп дрібно посічену зелень.