Тісто для курника дріжджове 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Дуже хороший і швидкий рецепт приготування тіста для курника дріжджового. Часу багато не відніме, а пиріг вийде відмінним, це я вам гарантую абсолютно точно!
Обов'язково дотримуйтеся всіх пунктів рецепта і у вас вийде відмінна тісто для курника дріжджове. Дріжджі використовуйте тільки пресовані. Молоко, при бажанні, можна замінити на домашній натуральний йогурт.
- Борошно - 0, 5 кілограма
 - Молоко - 1 Склянка
 - Дріжджі - 30 грам (пресований)
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Яйце - 2 штуки
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 

Розведіть дріжджі в теплому молоці, додайте цукор і борошно. Чекайте поки вони не піднімуться. На поверхні повинні з'явиться бульбашки і тріщини.

Додайте масло, і яйця збиті з сіллю. Замішуємо тісто, щоб не липнуло до рук. Додаємо борошна.

Вимішуємо добре.

Відбийте тісто об стіл, воно стане м'якше, а весь зайве повітря вийде.

Робимо з тіста кулю. Готово!