Тісто на кефірі для пиріжків 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
До вашої уваги - класичний рецепт тіста на кефірі для пиріжків. З ним впораються навіть початківці пекарі, адже такі пиріжки завжди вийдуть пухнастими і ароматними. Пробуйте, це просто!
Як вид, рецепт приготування тіста на кефірі для пиріжків не відрізняється ніякими труднощами і тонкощами, - абсолютно універсальний варіант, який відмінно буде поєднуватися з будь-якою начинкою! Крім того, даний простий рецепт тіста на кефірі для пиріжків мені подобається тим, що самі пиріжки з нього потім ліпити дуже легко, - годі й говорити вимазувати в тесті з ніг до голови, і нервувати, - все завжди проходило просто і легко! Спробуйте, вам сподобається результат! 
- Борошно - 500 грам
 - Кефір - 0.5 L
 - Яйце - 1 штука
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 

1. Підготуємо всі інгредієнти. Борошно краще попередньо просіяти.