Вершковий соус 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей вершковий соус прекрасно підійде до м'яса або риби, для заправки салатів або навіть в якості намазки на хліб. Дуже смачно і просто!
Для пікантності в цей неповторний соус можна додати дрібно нарізаний маринований огірочок, а також смажені або мариновані грибочки! Просто пальчики оближеш! 
- Часник - 1 зубчик
 - Петрушка - 2 Ст. Ложки
 - Кріп - 1 Ст. Ложка
 - Цибуля зелена - 2 Ст. Ложки
 - Орегано - 1 Чайна ложка
 - Паприка - 1/2 чайних ложки
 - Перець кайенский - 1 щіпка
 - Майонез - 1 Склянка
 - Крем - 1/2 склянки
 - Вершки - 1/2 склянки
 - Сіль, перець - - За смаком
 

1. Часник почистіть і крупно порубати.

2. Додайте до часнику сіль і розімніть все виделкою.

3. Доти, поки не утвориться однорідна маса.

4. Всю зелень наріжте і додайте до часнику.

5. Додайте всі інгредієнти і добре перемішайте.

6. Смачного!