Відбивні з полендвіци 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Практичне і нескладне в приготуванні блюдо з легкістю прикрасить ваш святковий стіл. Відбивні з полендвіци виходять дуже смачними і ситними.
Для приготування за цим рецептом використовуйте полендвіцу. Це довга свиняча м'яз. Саме таке м'ясо дуже добре прожарівается, не має прожилок і грубих волокон. Відбивна з полендвіци прекрасно прикрасить будь-який святковий стіл. Не забудьте для аромату додати часник і мускат, без них м'ясо не вийде таким апетитним і смачним.
- Свинина - 500 грам (використовувати строго полендвіцу)
 - Яйця - 2 штуки
 - Борошно - 0, 5 склянки
 - Часник - 2 зубчики
 - Горіх мускатний - 1 Чайна ложка
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Тонко наріжте полендвіцу. Відбийте з двох сторін. Додати сіль, поперчіть. Присипте мускатним горіхом і дрібно нарізаним часником.

Збийте яйце. Додайте сіль і перець. Перемішайте.

Кожен шматочок м'яса мачає в яйці і обвалюють у борошні. Обсмажуємо полендвіцу на рослинній олії з обох сторін. Вогонь середній, смажити до рум'яної скоринки.

Відбивні з полендвіци готові! Смачного!