Випічка хліба 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім, як зробити випічку хліба в домашніх умовах. Впевнена, якщо ви як і раніше вважаєте, що це дуже складно, ви після цього рецепта змініть свою точку зору. Вам сподобається результат!
До вашої уваги - простий рецепт випічки хліба, і я прямо зараз про нього вам розповім, це свій улюблений варіант. Я ось завжди більше любила чорний хліб зі злаками або з обдирного борошна. Тому її я тут і використовувала. Спробуйте! 
- Дріжджі пресовані - 10 грам
 - Цукор - 0.5 Ст. Ложки
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 За смаком
 - Вода - 100 мілілітрів
 - Борошно житнє - 2 склянки
 

1. Дріжджі розводимо в теплій воді з цукром, чекаємо, поки піде реакція. Після цього додамо всі інші компоненти.

2. Вимішати однорідне тісто, залишимо його на дві години на теплому місці піднятися.

3. Тепер перемішаємо тісто, заливаємо його в форму, нехай ще 20 хвилин postoit. Ножем я наношу візерунок.

4. Запікаємо 20 хвилин при 200 градусах в духовці.

5. Готово! Смачного!