Яєчний паштет 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Смачна і яскрава закуска. Подається охолодженої на тостах, житньому хлібі або в вафельних стаканчиках.
Яєчний паштет готуємо за допомогою подрібнювача - комбайна, блендера. Яйця треба попередньо відварити, а овочі обсмажити на маслі до м'якості. Перед подачею паштет відсудите. На стіл подайте з сухариками, крекерами або улюбленим хлібом.
- Курячі яйця - 2-3 штук (в залежності від розміру)
 - Морква - 1 штука
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 1 зубчик
 - Вершкове масло - 50-70 грам
 - Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Перець чорний мелений - 1 щіпка
 - Зелень - За смаком (кріп, петрушка)
 

1. Приготуємо інгредієнти. Яйця відварити до повної готовності, очистимо.

2. Цибулю нарізаємо довільно.

3. Морква трьом на тертці.

4. У мінімальній кількості масло обсмажуємо овочі до готовності.

5. Готово. Зайве масло видаліть.

6. У чашу подрібнювача кладемо яйця, вершкове масло, смажені овочі, часник, зелень, сіль, перець чорний мелений.

7. Подрібнюємо.

8. Готовий паштет відправляємо в холодильник на 1 годину для охолодження. Смачного!