Яловичина на сковороді з морквою і цибулею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яловичина, тушкована з морквою і цибулею-це простий, але дуже смачний рецепт приготування м'яса. Страву можна подати самостійно або абсолютно з будь-яким гарніром. М'ясо буквально тане в роті! Спробуйте!
Щоб яловичина вийшла максимально ніжна і соковита, використовуємо в якості заправки томатну пасту і сметану. І на повсякденний стіл, і на святковий, таке м'ясо буде поставити не соромно. Пропоную неодмінно приготувати яловичину на сковороді з цибулею і морквою і побалувати себе і своїх близьких цим смачним блюдом! 
- Яловичина - 500 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Крем - 200 грам
 - Томатна паста - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

Яловичину (м'якоть) наріжте невеликими шматочками і відправте на розпечену сковороду з рослинним маслом. Додайте сіль за смаком, накрийте сковороду кришкою і на середньому вогні обсмажте м'ясо до утворення рум'яної скоринки.

Тим часом, наріжте крупно моркву і цибулю. Часник подрібніть кубиками за допомогою ножа.

Як тільки м'ясо підрум'яниться, додайте до нього цибулю і моркву. Перемішайте і обсмажте яловичину з морквою і цибулею до м'якості овочів.

Потім додайте часник і обсмажте м'ясо з овочами ще пару хвилин.

Додайте борошно, перемішайте і влийте приблизно трохи менше склянки окропу. Накрийте сковороду кришкою і на невеликому вогні тушкуйте м'ясо приблизно 40 хвилин або до тих пір, поки рідина не випарується.

Потім додайте сметану, томатну пасту, сіль і спеції. Перемішайте і продовжуйте гасити яловичину ще близько 30 хвилин. За бажанням можна додати ще трохи води, якщо вважаєте за краще м'ясо в соусі.

Яловичина на сковороді з морквою і цибулею готова.

Смачного!