Яловичина запечена з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це, можна сказати, традиційний варіант приготування яловичини запеченої з картоплею. Виходить свого роду запіканка, де між шарами картоплі запікається ніжне м'ясо в сметанному заливанні.
Для мене цей простий рецепт яловичини запеченої з картоплею асоціюється з дитинством. Коли мої батьки їхали в село, а перед свої поверненням просили приготує їм що-небудь поїсти з дороги. Загалом, це були мої перші кулінарні досліди, а надалі це стало моїм коронною стравою. Спробуйте і ви приготувати його, адже шматочок м'яса і картопля з цибулею завжди знайдуться в будинку, а яловичину ви можете, в принципі, замінити будь-яким іншим м'ясом. Але з яловичиною виходить смачніше, а м'ясо таке ніжне, що без праці поділяється на волокна і просто тане в роті. А нижче я пропоную вам докладний опис, як приготувати яловичину, запечену з картоплею, так що дерзайте.
- Яловичина - 650 грам
 - Картопля - 1 кілограм
 - Цибуля - 2 штуки
 - Крем 15% - 100 грам
 - Сіль - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Вода - 0, 5 L
 







