Яловичина запечена з овочами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Щоб стейки вийшли максимально ніжними і соковитими, рекомендую запікати їх в духовці. Цей рецепт яловичини запеченої з овочами допоможе вам не помилитися у приготуванні.
Цей рецепт яловичини запеченої з овочами можна назвати базовим - освоївши його, ви зможете сміливо експериментувати, додавати в блюдо якісь свої інгредієнти, спеції. Головне - зрозуміти принцип приготування, у чому рецепт вам і допоможе. Взагалі, цей рецепт особисто я вважаю дуже вдалим, оскільки яловичина виходить дуже соковитою, не пересихала, хоча в той же час спосіб приготування гранично простий. Читайте, як зробити яловичину запечену з овочами по моїм рецептом, і сміливо беріться за справу! 
- Яловичина - 1 кілограм
 - Крем - 250 грам
 - Морква - 6 штук
 - Картопля - 3 штуки
 - Цибуля - 1 штука
 - Спеції - За смаком
 

Шматок яловичини нарізати на невеликі стейки товщиною 0, 5 см. Гарненько промити м'ясо.

Обсушити шматочки м'яса паперовим рушником. На цьому фото ви можете оцінити товщину нарізки м'яса.

Духовку розігріваємо до 230 градусів. М'ясо викладаємо в злегка змащену маслом форму для запікання.

Поверх м'яса викладаємо кубиками нарізані овочі.

Змішуємо сметану і спеції. При бажанні сюди можна додати ще якісь інгредієнти (сир, наприклад) - тут повинен вийти соус, в якому запікатиметься яловичина з овочами.

Рівномірно розподіляємо соус.

Накриваємо форму для запікання фольгою.

Запікаємо протягом однієї години, після чого дістаємо з духовки і подаємо до столу. Смачного!