Яйця по-російськи 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Назва йде з часів СРСР, коли на кожне свято обов'язково намагалися приготувати таку страву. Простіше не буває: яйця, фаршировані червоною ікрою і майонезом. Давайте приготовим!
Рецепт простий і перевірений часом, доповнювати в ньому нічого. Прикрашайте блюдо гілочками зелені і подавайте до столу.
- Куряче яйце - 2 штуки
 - Ікра червона - 4 чайних ложки
 - Майонез - 4 чайних ложки
 

Підготуйте необхідні продукти.

Яйця відварити, прохолодний, розріжте навпіл.

Жовток видаліть.

Заповніть білки ікрою і майонезом.

Смачного!