Заварний крем зі згущеним молоком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Любіть домашню випічку? Тоді поділюся універсальним рецептом приготування заварного крему зі згущеним молоком! Такий крем прикрасить і "оновить" навіть ваші класичні рецепти. Спробуйте, це смачно!
Ділюся простим рецептом заварного крему зі згущеним молоком! Взагалі в класичному варіанті згущеного молока не було, але насправді, якщо у вас є згущене молоко, ви можете обійтися і без цукру, і без яєчних жовтків. Адже вона дає крему і потрібну щільність, і потрібну солодкість. Але для початку можна обійтися і без експериментів, зробивши такий от варіант крему. Хай щастить! 
- Молоко - 0.5 склянки
 - Згущене молоко - 1 Склянка (нЕ варена)
 - Цукор - 0.5 склянки (чи менше, якщо згущене молоко дуже солодке)
 - Борошно - 0.5 склянки
 - Яйця - 4 штуки (потрібні тільки жовтки)
 

1. Яєчні жовтки збиваємо з цукром до однорідності. Потім потроху додаємо в цю суміш борошно.

2. Перекладаємо цю суміш в каструльку, вливаємо сюди ж молоко. Підігріваємо, постійно помішуючи віночком.

3. Коли закипить, вимикаємо вогонь і відразу ж домішуємо згущене молоко. Постійно помішуйте крем, щоб не пригоріла.

4. Готово! Можна остудити і промащувати коржі для торта. Особливо добре, до речі, крем підходить для "наполеона" . Бажаю удачі!