Зелений салат з печінкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей зелений салат з печінкою мені вдалося покуштувати в маленькому ресторанчику - Бузоні, в гастрономічною столиці Франції в Ліоні, з тих пір я називаю його "ліонським салатом" і з задоволенням готую.
Зелений салат з печінкою простий приготуванні, але готувати його треба відразу перед подачею, так як це "теплий салат", про те, як його приготувати, детально розказано в покрокової інструкції. Рекомендую спробувати, це смачний і ситний салат і він цілком замінить обід або вечерю! 
- Печінка куряча - 200 грам
 - Салат зелений - 1 пучок
 - Свіжий огірок - 1 штука
 - Помідори черрі - 10 штук
 - Багет - 0, 5 штуки (або кийок)
 - Часник - 1 зубчик
 - Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
 - Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки (для смаження печінки)
 - Яйце - 2 штуки
 - Суміш сухих пряних трав - 2 щіпки (базилік, орегано, чебрець)
 

Підготуйте інгредієнти для салату.

Зелені салатні листя промийте і просушіть паперовим рушником, нарвіть руками в салатну тарілку, відразу готуйте порційно.

Наріжте кубиком батон або багет і відправте в духовку запікатися.

Запікайте сухарики до золотистого кольору.

Поріжте черрі половинками, а огірки часточками, викладіть на салатні листя.

Печінка обсмажте на невеликій кількості рослинного масла до готовності.

Підготуйте салатну заправку з оливкової олії і бальзамічного оцту, натріть в неї часточку часнику.

Зваріть яйце-пашот, будь-яким, доступним для вас способом, викладіть на тарілку сухарі, яйце пашот, курячу печінку, яка повинна бути теплою, полийте салатною заправкою і посипте сухими пряними травами і відразу подавайте до столу. Цей салат з категорії теплих салатів. Він дуже смачний і ситний! Смачного!