«Азія» екзотична страва 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рецепт приготування азіатського страви з м'яса індички з овочами і рисом.
1. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці (приблизно 10 хвилин в підсоленій воді). Нарізати м'ясо індички кубиками. Покришити зелена цибулька. Тонкими скибочками нарізати моркву.
2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.
3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.
- Мал - 125 грам
 - Стейк з індички - 2 штуки
 - Пучок зеленої цибулі - 1 штука
 - Морква - 1 штука
 - Кисло-солодкий ананасовий соус - 400 грам
 
1. Відварити рис у відповідності з інструкцією на упаковці (приблизно 10 хвилин в підсоленій воді). Нарізати м'ясо індички кубиками. Покришити зелена цибулька. Тонкими скибочками нарізати моркву.
2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.
3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.
 
                        
                        
                    2. Обсмажити шматочки індички в маслі. В іншій сковороді злегка підсмажити цибулю і моркву. Об'єднати овочі з індичкою, готувати ще близько 5-10 хвилин.
3. Змішати овочі та м'ясо з рисом. Приправити сіллю і перцем, залити соусом і подати до столу.