Бісквітний торт в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Рецепт приготування бісквітного торта в мультиварці класичний і досить простий. Торт виходить неймовірно смачним, перевірено!
Бісквітний торт в мультиварці - прикрасить будь-який святковий стіл. Будь то день народження або інше святковий захід, торт завжди стане в пригоді. Прикрасити коржі ви можете на свій розсуд. Я прикрасив ківі, можна використовувати і інші фрукти або ягоди. Нижче покроковий рецепт приготування торта в мультиварці.
- Яйця - 4 штуки
 - Цукор - 6 Ст. Ложок
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Ванілін - За смаком
 - Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
 - Вода - 8 Ст. Ложок
 - Вершки - 1 Ст. Ложка(30%)
 - Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка
 - Желатин - 1 Чайна ложка
 - Ванілін - 1 За смаком
 - Печиво - 100 грам
 - Ківі - 2-3 штук
 

Збийте міксером яйця з цукром. Повинна вийде піна, як на фото. Збивати 7-8 хвилин.

Введіть просіяне борошно і ванілін, перемішайте.

Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. Наполягати biskvitnoe тісто, поставте режим "випічка" з 45 хвилин.

Biskvitnoe тісто готове! 

Тонким ножем розрізаємо бісквіт на 3 коржа.

Приготуємо сироп для просочення бісквіта. У підходящий посуд влийте воду(8 ст.Л.), додайте цукор(5 ст.Л.). Довести до кипіння, при постійному помішуванні. Желатин замочити в теплій воді і дайте йому набрякнути.

Приготуємо крем. У холодну ємність влийте холодні вершки. Додайте ванілін. Збийте до утворення пишної піни.

У процесі збивання поступово додайте остиглий желатин і цукрову пудру. Доведіть до необхідної консистенції.

Просочіть коржі сиропом, потім намажте кремом по черзі.

Збоку прикрасьте торт натертим печивом.

Поріжте ківі і прикрасьте зверху торт кільцями.
Готово!
Готово!