Бутерброди з буряком 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Бутерброди з буряком - вегетаріанська закуска, яка підійде для сніданку або для перекусу. Якщо подати їх разом з овочевим салатом, то виходить дуже смачно!
Нижче я розповім докладніше, як приготувати бутерброди з буряком. Замість майонезу бурякову пасту можна заправити сметаною. Рецепт простий, але страва виходить яскраве, ефектне на вигляд. Так що беріть на замітку! 
- Буряк - 1 штука
 - Тофу - 100 грам
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Майонез - 1-2 Ст. Ложок
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 - Зелень - За смаком (петрушка, кріп)
 

Підготуйте всі інгредієнти. Буряк заздалегідь запечіть в духовці.

Натріть буряк на крупній тертці.

Додайте дрібно посічену зелень, тертий тофу і часник.

Заправте майонезом, посоліть і поперчіть за смаком.

Хліб підсушіть на сухій сковороді.

Викладіть бурякову пасту на хліб.

Бутерброди з буряком готові, смачного!