Дріжджове тісто на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це просто ідеальне здобне тісто для домашньої випічки на кефірі. З нього виходять прекрасні булочки, пиріжки в духовці, а також швидкі відкриті і закриті пироги. Пропоную вам свій рецепт.
Рецепт, як приготувати дріжджове тісто на кефірі, дуже простий. Він складається з мінімуму інгредієнтів і не вимагає багато часу. Щоб ще більше спростити роботу, можна використовувати хлібопічку, вона не тільки якісно замісить тісто, але і заощадить ваші час і сили. Дріжджове тісто на кефірі просто ідеально підходить для приготування солодких і несолодких закритих пирогів. Найчастіше саме для них я і використовую це тісто. Пироги з м'ясом, з грибами, з овочами, з варенням або свіжими фруктами ... Що може бути смачніше? Зверніть увагу: якщо ви готуєте солодку випічку, то в тісто необхідно додати більше цукру: приблизно 2, 5-3 ст. Ложки. Я завжди кладу 1 ст. Ложку цукру навіть в несолодке тісто, щоб дріжджі добре подіяли. Отже, давайте приступати.
- Кефір - 250 грам
 - Сіль - 0.5 чайних ложки
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Дріжджі сухі - 10 грам
 - Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
 - Мука - 3 склянки
 




