Дріжджове тісто з картоплею 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Супер смачні пиріжки з дріжджового тіста з картоплею - це чудове блюдо, яке ви можете приготувати на будь-який обід або вечерю. Швидко і зовсім нескладно, що дуже зручно! дивіться рецепт.
Розповім, як приготувати дріжджове тісто з картоплею в домашніх умовах. Замісити тісто із зазначених інгредієнтів, накрийте його рушником і поставте в тепле місце на кухні, щоб підходило. Вже через 1-2 години тісто значно збільшиться в об'ємі. Залишається додати начинку з картоплі і сформувати пиріжки. Хай щастить! 
- Картопля - 5 штук
 - Молоко кип'ячене - 1/2 склянки
 - Масло рослинне - 1/4 склянки(+ 1/4 для тіста)
 - Вода кип'ячена - 0, 5 L
 - Яйце - 1 штука
 - Цукор - 2 чайних ложки
 - Сіль - 2 чайних ложки
 - Дріжджі сухі - 1 Ст. Ложка
 

Картопля очищаємо і відварюємо в киплячій підсоленій воді до готовності. Вливаємо кип'ячене молоко і перетворюємо картопля в пюре.

Готуємо тісто. З'єднуємо воду, олія, сіль, цукор і дріжджі. Перемішуємо і просіваємо борошно. Замішуємо тісто, даємо йому підійти 1 час. Поділяємо тісто на невеликі шматочки.

Кожен шматочок розгортає в коржик. Викладаємо в центр картопля.

Формуємо пиріжки, zashtipnuv кінець. Розігріваємо в сковороді рослинне масло, обсмажуємо пиріжки з двох сторін до красивого золотистого кольору.

Смачного!