Дуже смачні цукіні на грилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Овочі на грилі - це відмінний гарнір до м'ясних або рибних страв, також їх можна їсти і просто так. Сьогодні розповім про цікавий і незвичайний спосіб, як приготувати смачні цукіні на грилі.
Ці цукіні можна зробити не тільки на грилі, але і запекти в духовці. Замість цукіні можна використовувати інші овочі, наприклад, синенькі або звичайні кабачки. Ця страва відмінно підходить як гарнір до м'яса або риби. Зробити його дуже просто. Отже, приступаємо! 
- Цукіні - 3 штуки
 - Rikotta - 1/3 склянки
 - Пармезан - 150 грам
 - Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Часник - 2 зубчики
 - Шавлія - 4 штуки (листя)
 - Базилік свіжий - 1 штука (листя)
 - Сіль, перець - За смаком
 - Пластівці перцю чилі - 1 щіпка
 

1. Вимийте цукіні і наріжте їх кружечками близько 0, 5 см в товщину.

2. Перекладіть овоч в миску, додайте оливкову олію, перемішайте.

3. Візьміть чавунну сковороду і викладіть в неї цукіні равликом.

4. Надішліть сковороду на розігрітий гриль, запікайте 20 хвилин.

5. Через 20 хвилин посипте овоч 2-ма столовими ложками тертого пармезану і запікайте ще 10 хвилин.

6. В цей же час в сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте до нього подрібнений часник і нарізані листочки шавлії, базиліка.

7. Натріть на тертці сир, що залишився і викладіть його в сотейник, додайте рикотту, перемішайте все і готуйте 2-3 хвилини.

8. Зніміть цукіні з гриля, посипте пластівцями червоного перцю, додайте приготований соус і подавайте до столу тепле блюдо.