Емпанадас з яловичиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Апетитні пірожочкі з соковитою м'ясною начинкою хочу запропонувати вам на пробу. Якщо ви любите несолодке домашню випічку, обов'язково рекомендую взяти рецепт на замітку. Запам'ятовуйте, це зовсім нескладно.
Покажу покроково, як приготувати емпанадас з яловичиною. Тісто рекомендую зробити трохи заздалегідь, щоб воно годинку-дві "відпочило" . Начинку також перед використанням краще остудити. Подавати до столу такі пиріжки найкраще гарячими, доповнивши улюбленим соусом. Відмінно підійде чімічуррі, наприклад.
- Борошно - 3 склянки
 - Вершкове масло - 170 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Вода - 1/4-1/2 склянки
 - Сіль - 1 щіпка
 - Яловичина - 500 грам
 - Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
 - Цибулина - 1 штука
 - Часник - 2-3 зубчиків
 - Жовток - 1 штука
 - Сіль, перець, спеції - За смаком (паприка, орегано, Зіра і TD)
 

1. Насамперед замісіть тісто. З'єднайте розтоплене вершкове масло, яйце, воду, сіль і просіяне борошно. Вимішайте, скачайте в кульку і оберніть харчовою плівкою.

2. На сковороді розігрійте олію і обсмажте подрібнену цибулю до прозорості. Додайте улюблені спеції і часник.

3. Смажте пару хвилин, помішуючи.

4. Додайте яловичину. Додати сіль, поперчіть за смаком. Смажте до готовності. Зніміть з вогню і остудіть.

5. Розкачайте тісто на столі досить тонко. Виріжте кружечки і розкладіть начинку.

6. Поверніть і щільно защипите краю. Змастіть збитим жовтком і відправте в розігріту до 190 градусів духовку. Випікайте до рум'яності близько 20 хвилин.

7. Ось такі емпанадас з яловичиною вийшли.
Смачного!
Смачного!