Хичіни на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Неймовірно смачні коржі на сковороді хочу запропонувати вам приготувати. Хичіни можна зробити з будь-якою начинкою - картоплею, сиром, зеленню і т.Д. Вони відмінно підійдуть для сніданку або перекусу.
Тісто на кефірі - неймовірно класне. З ним дуже зручно працювати, воно прекрасно розкочується і не рветься. З начинкою ви можете експериментувати. Мій улюблений варіант - це поєднання картоплі і сиру.
- Кефір - 1 Склянка
 - Борошно - 2.5 склянки (приблизно)
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 - Начинка - За смаком (варена картопля, сир, зелень)
 

Насамперед потрібно приготувати тісто.

У глибоку миску влийте кефір і додайте соду.

Всипте просіяне борошно і додайте сіль.

Замісити однорідне тісто, яке не липне до рук.

Для приготування картопляної начинки розімніть відварну картоплю в пюре.

Для сирної - натріть сир на крупній тертці. Для пікантності можна додати трохи часнику.

Отщіпніте шматочок тесту і розкачати на столі. З начинки сформуйте кульку і викладіть його в центр.

Акуратно зберіть краю і защіпніте.

Розкачайте корж, щоб начинка розподілилася рівномірно.

На суху сковороду викладіть корж і смажте під кришкою на середньому вогні до рум'яності з двох сторін.

Ось такі хичіни на кефірі вийшли. Вони хороші як теплими, так і холодними. Смачного!