Індійські коржі з часником 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
В Індії, де вегетаріанство поширене як ні в одній точці земної кулі, ситний, свіжоспечений хліб - незамінне блюдо під час практично будь-якої трапези. Дуже рекомендую приготувати!
Індійський хліб по своїй рецептурі досить різноманітний і являє собою коржики з різного тіста, які печуться в спеціальному посуді і за бажанням можуть фаршировані, наприклад, овочами, сиром або часником, також можна використовувати будь-який вид сиру. Приготування відрізняється простотою, так що новачки сміливо можуть випробувати рецепт.
- Випробувальне тісто - 1 кілограм
 - Часник - 5 Ст. Ложок
 - Koriandr - 2 Ст. Ложки
 - Кунжут - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 

1. Розкачайте тісто, сформувавши корж.

2. Змастіть маслом, posиpyte koriandrom, часником, кунжутом і сіллю.

3. Аккуратно перевернув тесто, змочіть зворотну сторону водою.

4. На відкритому вогні посмажте корж до хрусткої скоринки і золотистого.

5. Дайте коржикам трохи охолонути і подавайте до столу.