Індійські коржі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо ви є прихильником індійської кухні, то напевно захочете дізнатися, як приготувати індійські коржики. Вони замінюють хліб, випікаються просто на сковороді, вам не доведеться возитися з духовкою.
Я не можу сказати, що це несмачні прісні коржі, вони досить смачні. Підходять і замість хліба до різних страв, і, наприклад, для полудня, якщо змастити їх варенням.
Тісто готується просто, але потрібно дати йому час настоятися.
- Борошно - 360 грам
 - Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
 - Сода - 1 щіпка
 - Сіль - 1 щіпка
 - Йогурт грецький - 3 Ст. Ложки
 - Насіння - 1 Ст. Ложка (сезам або будь-які інші за смаком)
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Вершкове масло - За смаком
 - Вода - 120-160 мілілітрів (скільки знадобиться тесту)
 - Цукор коричневий - 2 чайних ложки
 

Змішайте молоко, воду (спочатку 120 мл) і йогурт, додайте цукор. А борошно окремо з'єднайте з содою і розпушувачем.

Тепер змішайте рідку масу з борошном і почніть вимішувати тісто. Якщо потрібно, додайте борошна або води. Повинен вийти щільний грудку.

Накрийте тісто мокрим рушником і дайте постояти 10 хвилин.

Обімніть тісто, смазав маслом, і залиште на 2 годину.

Тепер поділіть тісто на кілька честей і розкатам коржі, присипавши їх насінням.

Розігрійте сковороду, за бажанням змастіть маслом. Запікайте коржі до легкої золотистої з двох сторін.

Готові коржі склидваейте Дург на одного і за бажанням промазуйте маслом.