Кабачки з сьомгою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Відмінний рецепт кабачків з сьомгою. Підійде до будь-якого столу, дійсно по річному легка їжа. Здивуйте всіх цією стравою і ніхто не піде від вас голодним! Ще й добавки попросять!
Дуже пікантний смак цієї страви нікого не залишить байдужим. Для приготування кабачків з сьомгою можна використовувати будь-яку рибу, але все ж я раджу вам взяти сьомгу, як і зазначено в моєму рецепті. Кабачок дивним чином прекрасно поєднується з морепродуктами. А яблука з помідорами додадуть соковитості. До того ж ця їжа досить дієтична.
- Сьомга - 300 грам
 - Кабачки - 500 грам
 - Перець червоний - 100 грам (солодкий)
 - Яблука - 150 грам
 - Помідори - 400 грам
 - Петрушка - 50 грам
 - Сир - 30 грам (твердий)
 - Олія соняшникова - 30 грам
 

Вимийте, потім наріжте кабачок довгими човниками і обсмажте з двох сторін.

Тепер тонко наріжте сьомгу.

Очищаємо від шкірки і насіння яблука. Чистимо від насіння перець. Нарізаємо кубиками помідори, яблука і перець. Змішуємо всі інгредієнти в одній ємності. Зверху кришимо нарізану петрушку. Знову заважаємо.

Кладемо три човники кабачка внахлест. Зверху на кабачки викладаємо філе сьомги і посипаємо овочевою начинкою.

Кабачек скручуємо в довгий рулет. Присипаємо сиром зверху. Готово!