Капуста, запечена в рукаві 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Дуже простий і смачний рецепт приготування капусти. Я додала м'ясо і вийшло повноцінне самостійне блюдо. Можна готувати капусту без м'яса і тоді у вас вийде чудовий овочевий гарнір.
Капусту за цим рецептом можна сміливо назвати ледачим рецептом. Досить все порізати, перемішати, скласти в рукав і відправити в духовку. Менше ніж через годину, вас буде чекати вже готове смачне овочеве блюдо. Можна приготувати капусту, запечену в рукаві як з м'ясом, так і без нього. Якщо ви виберете перший варіант, то віддайте перевагу курячому, готується воно досить швидко, що не потребує додаткового часу. Підійде будь-яка частина курки, у мене куряче філе. Блюдо виходить соковитим, ароматним і дуже смачним. Спробуйте! 
- Капуста - 400 грам
 - Морква - 1 штука
 - Перець - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Яблуко - 1 штука
 - Курка - 300 грам (по бажанню)
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Сіль - За смаком
 - Часник сушений - За смаком
 - Спеції - За смаком
 - Сік лимона - 2 Ст. Ложки
 

Підготуйте всі інгредієнти. М'ясо заздалегідь наріжте невеликими шматочками (у мене філе).

Додайте до м'яса лимонний сік, сіль, спеції і перемішайте. Залиште на 30 хвилин.

Наріжте невеликий соломкою моркву і перець. Цибуля наріжте пір'ям. Яблуко очистіть і натріть на тертці ( найкраще взяти з кислинкою).

Капусту нашаткуйте і складіть в глибоку миску.

Додайте овочі, яблуко, м'ясо, сіль, цукор, лавровий лист і рослинне масло.

Перемішайте.

Перекладіть все в пакет для запікання. Зауважте і зробіть кілька проколів ножем для виходу пари. Помістіть пакет в будь-яку відповідну форму і готуйте при 180 градусах близько 40 хвилин.

Перед подачею посипте блюдо свіжою зеленню. Капуста, запечена з овочами готова.

Смачного!