Картопляний салат з соусом «Tcatciki» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Цей салат не відіб'ється на вашій фігурі. Замість майонезу для нього використовується заправка на основі йогурту, можна замінити його сметаною. Оцініть, як приготувати картопляний салат з соусом «тцатцікі».
Салат можна заправити тільки сметаною або йогуртом, якщо у вас немає інгредієнтів для заправки. Блюдо підійде для повсякденного вечері, а також для перекусу. Легкий, ситний і низькокалорійний салатик для всієї родини.
- Картопля - 950 грам
 - Черрі - 200 грам
 - Огірок - 1, 5 штуки
 - Лук червоний - 0, 5 штуки
 - Консервований нут - 300 грам
 - Фета - 0, 5 склянки
 - Петрушка - 1 пучок
 - Базилік - 2-3 штук
 - Оливки - 1/3 склянки
 - Йогурт - 1 Склянка
 - Кріп - 0, 5 пучка
 - Лимон - 0, 5 штуки (сік)
 - Часник - 1 зубчик
 - Сіль, перець - За смаком
 

1. Вимийте картопля невеликих розмірів, викладіть в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь. Відваріть його до готовності.

2. Відкиньте картоплю на сито і обдайте холодною водою.

3. Остиглий картопля розріжте на 4-6 частин, залежить від розміру бульб.

4. Черрі вимийте і розріжте часточками.

5. Подрібніть всю зелень. Наріжте дрібно цибулю і 1 огірок.

6. Оливки без кісточок наріжте невеликими шматочками.

7. Відкрийте банку консервованого нуту і промийте його під проточною водою.

8. Розкришіть сир руками або ножем.

9. Змішайте всі підготовлені овочі, сир, петрушку і базилік.

10. Змішайте йогурт, подрібнений кріп, подрібнений зубчик часнику.

11. Натріть на тертці половинку огірка, викладіть в миску до йогурту, додайте сік половинки лимона, сіль і перець за смаком, перемішайте.

12. Додайте соус в миску до овочів і перемішайте, подавайте його відразу або через деякий час.