Каша гречана «Razmaznya» 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Гречана каша - це наша народна гордість. Вона має багато корисних властивостей, підходить для дієтичного харчування і вже багато століть є одним з найпопулярніших страв в країні.
Є багато цікавих рецептів з цим інгредієнтом. Зараз я вас познайомлю з тим, як приготувати кашу гречану "розмазня" . Вона варилася ще нашими предками в печі і вважалася головним блюдом на столі в Пост. Її користь доведена багатьма лікарями, і вона відмінно перетравлюється, не створюючи дискомфорту.
- Гречана каша готова - 3, 5 склянки
 - Манька - 1 Склянка
 - Морква - 2 штуки
 - Ріпчаста цибуля - 3 штуки
 - Томатний сік - 2 склянки
 - Часник - 3 зубчики
 - Рослинна олія - 200 мілілітрів
 - Спеції - 1 Ст. Ложка
 - Крохмаль картопляний - 1 Ст. Ложка
 - Гриби - 150 грам
 - Сухарі мелені - 2 Ст. Ложки
 - Зелень - 0, 5 пучка
 - Сіль - За смаком
 

Відварену звичайним способом гречану кашу змішайте зі спеціями і майже всієї манкою, залишивши пару ложок на потім.

Одну цибулину з одного морквою почистіть, помийте. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте його в маслі. Моркву натріть і додайте в сковороду. Обсмажте пару хвилин разом, а потім змішайте з кашею. Також додайте дрібно нарізану зелень і часник.

Збийте масу блендером і посоліть. Гриби помийте і дрібно нарубати. Обсмажте їх в олії.

Решта цибулю і моркву помийте і почистіть. Моркву натріть і обсмажте її разом з нарубаним цибулею. Потім влийте до них томатний сік і додайте крохмаль. Варіть суміш до загустіння, помішуючи. Додати сіль.

Форму для випічки змастіть трохи рослинним маслом. Посипте дно манкою. Викладіть половину каші, потім обсмажування, а зверху - другу половину.

Засипте блюдо грибами і відправте в духовку при 180 градусах.